Terug
HomeVerkeersstrafrecht

Verkeersstrafrecht

Verkeersstrafrecht

Het verkeersstrafrecht is het onderdeel van het strafrecht dat zich bezighoudt met het verkeer. De meest bekende voorbeelden zijn natuurlijk te snel rijden of rijden onder invloed. Ook vallen het veroorzaken van een ongeval of dood door schuld in het verkeer onder verkeersstrafrecht.

Bel voor gratis advies: 06 55 70 38 65
(Ook buiten kantooruren)

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht. Als bijvoorbeeld uw rijbewijs is ingevorderd, dan kunnen zij u helpen bij het terugvragen van het rijbewijs door het indienen van een klaagschrift.

Vaak loopt er naast de strafrechtelijke procedure ook nog een procedure bij het CBR. Het CBR kan bijvoorbeeld deelname aan een Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer opleggen of deelname aan een rijgeschiktheidsonderzoek. Ook voor dit deel van het verkeersstrafrecht kunt u bij onze advocaten terecht. Zij hebben al tal van cliënten met succes voorbereid op de verschillende onderzoeken van het CBR.

Ook voor verkeersdelicten die hiervoor niet zijn beschreven kunt u bij onze strafrechtadvocaten terecht. Zij staan u met maatwerk bij voor het specifieke verkeersdelict waarvan u verdacht wordt.

Snel uw rijbewijs terug?

Is uw rijbewijs ingenomen en wilt u deze snel weer terug? Neem telefonisch contact op met onze advocaten via 0655703865 of vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.