Contact
mr. P. (Peter) Koops

mr. P. (Peter) Koops

Advocaat (aspirant-partner)

Assen

Peter is gespecialiseerd in het bijzonder strafrecht, met name op het gebied van milieustrafrecht, fiscaal strafrecht, Arbowetgeving, fraude en corruptie. Hij procedeert, adviseert en is betrokken bij het uitvoeren van interne onderzoeken en het verbeteren van compliance met betrekking tot fraude, corruptie, witwassen en het sanctierecht. 

Peter is een ervaren procesadvocaat en treedt op in complexe, omvangrijke en mediagevoelige strafzaken. Hij heeft voor het verlenen van optimale bijstand de beschikking over een team van junior advocaten en paralegals en werkt waar nodig samen met andere disciplines, zowel intern als extern. Vanuit zijn werk in het bijzonder strafrecht heeft hij ruime ervaring met opsporingsautoriteiten als de FIOD, Douane en NVWA, maar ook met regionale opsporingsautoriteiten als de FUMO en de RUD. 

Jaar van beëdiging

2012

Expertises

Strafrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

Transport & Logistiek

Opleidingen

Bedrijfskunde

Nederlands Recht en Strafrecht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Penningmeester Kees Dekkinga Fonds

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. P. (Peter) Koops

Waar Peter u mee kan helpen:

Expertises

Strafrecht

U wordt beschuldigd van fraude of een ander delict. Dan komt er heel wat op u af. Gespecialiseerde bijstand is dan noodzakelijk.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.