Contact
mr. J.C. (Jurian) van Galen

mr. J.C. (Jurian) van Galen

Advocaat

Assen

Het zwaartepunt van de praktijk van Jurian bestaat uit het bijstaan van verdachten in financieel-economische strafzaken. Daarbij kan onder andere worden gedacht aan onderzoeken naar valsheid in geschrift, witwassen en vermeende overtredingen van de Wet op de Economische Delicten. Daarnaast staat hij cliënten bij in uiteenlopende civiele procedures, en behandelt hij zaken die zich bevinden op het snijvlak van het strafrecht en het ondernemingsrecht. 

Jurian is in 2017 cum laude afgestudeerd en daarna is hij gaan werken bij het Openbaar Ministerie. Sinds oktober 2019 is hij werkzaam als advocaat. Eerst bij een groot kantoor in Amsterdam, en vanaf 2020 is hij verbonden aan TRIP Advocaten Notarissen. Jurian is analytisch sterk en weet in complexe zaken snel tot de kern te komen. Hij streeft ernaar om te komen tot een buitengerechtelijke oplossing, maar indien nodig zal hij uw zaak overtuigend presenteren in de rechtszaal.

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Strafrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

Overheid

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit van Amsterdam

Talen

Nederlands & Engels

Waar Jurian u mee kan helpen:

Expertises

Strafrecht

U wordt beschuldigd van fraude of een ander delict. Dan komt er heel wat op u af. Gespecialiseerde bijstand is dan noodzakelijk.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.