Contact
mr. D.E.C. (Diana) Garcea

mr. D.E.C. (Diana) Garcea

Advocaat

Leeuwarden

Diana is advocaat in het bestuursrecht. Ze is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en heeft daarnaast een gedegen kennis van het burgerlijk (proces)recht. Hierdoor heeft ze een affiniteit met kwesties die zich voordoen op het snijvlak van het publiek- en privaatrecht. Diana adviseert en procedeert in zaken op het gebied van ruimtelijke ordening, milieurecht en handhavingskwesties. 

Diana is een gedreven advocaat met een sterk analytisch vermogen. Ze heeft oog voor detail, werkt gedisciplineerd en houdt zich graag bezig met het oplossen van complexe juridische vraagstukken. Diana gaat gestructureerd te werk en streeft ernaar haar juridische kennis op een heldere en toegankelijke wijze te vertalen naar een advies voor haar cliënt. Ze treedt op voor zowel private partijen als decentrale overheden, zoals gemeenten en provincies.

Jaar van beëdiging

2021

Expertises

Bestuursrecht

Branches

Duurzaamheid & Energie

Overheid

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen (cum laude)

Nevenactiviteit

Lid van het Fries Juridisch Genootschap

Lid van de Jonge Balie Friesland

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. D.E.C. (Diana) Garcea

Waar Diana u mee kan helpen:

Expertises

Bestuursrecht

U doet uw best om met iedereen rekening te houden. Het algemeen belang is hierbij leidend. Dat zorgt soms voor lastige kwesties.

Branches

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.