Terug
HomeSpecialistenmr. W.J.H. (Walter) de Jong
mr. W.J.H. (Walter) de Jong

mr. W.J.H. (Walter) de Jong

kandidaat-notaris

Groningen

Walter is gespecialiseerd in het notariële vastgoedrecht. Hij begeleidt en adviseert cliënten op het gebied van vastgoedgerelateerde onderwerpen, waaronder de vestiging en overdracht van beperkte rechten, commerciële vastgoedtransacties en financiering en zekerheden.

Walter is een enthousiaste en betrokken kandidaat-notaris. Hij werkt doortastend en pragmatisch en denkt graag mee met zijn cliënten. Hij heeft in zijn werk een scherp oog voor de kansen en risico’s die een dossier bevatten en gaat hierbij gestructureerd te werk. Hij zoekt naar een praktische en soms alternatieve oplossing waarmee de cliënt het gewenste resultaat bereikt en tegelijkertijd maximale zekerheid is geborgd.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Woningcorporaties

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Publicaties

B. Snijder-Kuipers en W.J.H. de Jong, 'Uiteindelijk belanghebbende (UBO) in Europa', JBN (2020(1).

Nevenactiviteit

Bestuurslid Stichting Huisvesting N.S.G.

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. W.J.H. (Walter) de Jong

Waar Walter u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties. De omgeving waarin u als woningcorporatie opereert verandert continu. Thema’s als duurzaamheid, digitalisering en de beschikbaarheid van voldoende en betaalbare woningen vragen uw aandacht. Om deze uitdagingen…

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…