Terug
HomeActueelHoe biedt u uw onderneming de Corona-crisis het hoofd?

Hoe biedt u uw onderneming de Corona-crisis het hoofd?

Hoe biedt u uw onderneming de Corona-crisis het hoofd?
17 maart 2020
|
Blogs

Hoe biedt u uw onderneming de Corona-crisis het hoofd?

Als ondernemer hebben de Corona-maatregelen enorme impact op uw bedrijfsvoering. De continuïteit van uw bedrijf kan ineens onzeker worden. Personeelsproblemen, liquiditeitsproblemen etc. Daar waar mogelijk willen we u in deze onzekere tijden zoveel mogelijk helpen door het geven van informatie

Werktijdverkorting, extra krediet en uitstel van het betalen van belastingen, allemaal nuttige maatregelen om uw onderneming de Corona-crisis het hoofd te kunnen bieden. Maar wat als het niet genoeg is? Welke risico’s loopt u en hoe kunt u de schade voor u en uw onderneming zoveel mogelijk beperken? Te denken valt bijvoorbeeld aan het in overleg met de crediteuren bevriezen van (een groot deel van) de schulden in afwachting van het opheffen van de maatregelingen van de regering.

Hoewel nog onduidelijk is hoe onze regering met de effecten van de Corona-maatregelen omgaat, denken wij al graag met u mee om de risico’s te beperken.

Onze ervaren (insolventie)advocaten en bedrijfsadviseurs staan voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden voor uw situatie.

Mr. Jeroen Reiziger (j.reiziger@trip.nl – 06 53 77 16 40
Mr. Ynze Talstra (y.talstra@trip.nl – 06 51 89 41 22
Christian Glas (c.glas@trip.nl – 06 14 88 40 43

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar blogs
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer