Terug
HomeActueelTender Update 11 januari 2022

Tender Update 11 januari 2022

Tender Update 11 januari 2022
Evenementen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan het bericht.

Binnen TRIP Advocaten Notarissen houden wij ons dagelijks en intensief bezig met het aanbestedingsrecht in de breedste zin van het woord. Vele onderwerpen passeren daarbij de revue en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op.
 
Wij praten u graag bij over die ontwikkelingen en bieden daarbij vanuit onze ervaringen praktische handvatten aan. Ook in 2022 willen wij aanbestedende diensten op de hoogte houden van de spelende actualiteiten, wetswijzigingen en uitspraken.


Dinsdag 11 januari 2022 (online)
15:00 – 16:30 uur

Overheid moet mededingingsruimte en transparantie bieden bij verkoop onroerende zaak

Deze Tender Update is een vervolg van die van 26 oktober jl. en wel naar aanleiding van het arrest van de Hoge Raad op 26 november jl. in de Montferland-zaak.

Wat zijn de gevolgen van dit arrest voor de praktijk, hoe moet mededingingsruimte worden geboden, geldt die norm ook voor een overheidsbedrijf, wanneer is sprake van een passende mate van openbaarheid, wat is/zijn de uitzondering(en), kan de rechter ingrijpen in een in strijd met de mededingingsnorm gesloten overeenkomst? Onder andere deze vragen zullen de revue passeren.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. U ontvangt dan z.s.m. een mail met daarin een link naar de Teams meeting.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer