Terug
HomeActueelDe impact van de Corona-maatregelen: vragen en antwoorden

De impact van de Corona-maatregelen: vragen en antwoorden

2 min |
25 maart 2020
|
Blogs
De impact van de Corona-maatregelen: vragen en antwoorden

De impact van de Corona-crisis op de gezondheid, het dagelijkse leven en de economie is groot. Onze cliënten hebben er allemaal op hun eigen manier mee te maken. Onze specialisten hebben de meest voorkomende vragen op een rij gezet. Wij baseren ons daarbij op de actuele stand van zaken. De vragen en antwoorden worden op basis van de ontwikkelingen regelmatig aangepast. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Bij uw vaste contactpersoon kunt u uiteraard altijd terecht, maar u kunt ook te allen tijde contact opnemen met:

Serviceniveau blijft gelijk

In navolging van het kabinetsbeleid werken onze advocaten, notarissen en medewerkers tot en met 6 april zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor heeft goede ICT-voorzieningen die ertoe bijdragen dat onze dienstverlening zoveel mogelijk op het bij u vertrouwde niveau kan worden voortgezet.

Voor spoedeisende zaken (zoals bijvoorbeeld passeren van notariële akten) blijft ons kantoor geopend. Onze advocaten en notarissen zijn telefonisch bereikbaar (rechtstreeks of via de receptie) en volledig uitgerust om vanuit huis aan uw dossiers te werken.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar blogs
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer